Článek přečtěte do 2 min.

Oracle dodává AI jako součást čtvrtletních aktualizací Oracle Fusion Cloud Applications Suite, což znamená, že pro EPM a ERP jsou připraveny změny. Nyní, když  oznámili, co se chystá, vám chceme ukázat, co můžete očekávat.

GenAI v narativních sestavách v Oracle Cloud EPM

Tato ukázka ukazuje, jak může Oracle AI pomoci finančním manažerům reagovat na měnící se okolnosti tím, že aktualizuje přehledy používané pro finanční plánování. (Nezapomeňte zvýšit hlasitost, abyste slyšeli vypravěče vysvětlovat podrobnosti.)

Proč na tom záleží: Tato ukázka vize ukazuje, kam směřujeme s vestavěnou generativní AI v Oracle Cloud EPM. Všimněte si, že výstup generovaný umělou inteligencí není kontrolovatelný pouze koncovými uživateli; je také upravitelný. Tím je zachován dohled kvalifikovaných finančních odborníků. Demo také ukazuje, jak snadné je začlenit poznatky generované umělou inteligencí do zpráv: GenAI navrhuje obsah na základě jednoduchých výzev, živých dat a prognóz a je schopna vytvářet grafy a aktualizovat souhrny na základě nových poskytnutých informací.

GenAI v plánování projektů v Oracle Cloud ERP

Tato ukázka ukazuje, jak umělá inteligence v Oracle Cloud ERP Project Management pomáhá vytvářet dynamický projektový plán, který optimalizuje zdroje tak, aby byly splněny finanční cíle i potřeby zákazníků.

Proč na tom záleží: Tato ukázka vize ukazuje, jak projektoví manažeři získávají rychlý a efektivní způsob, jak vyvíjet plány s vysokou mírou flexibility, to vše s výhodou lidského dohledu a kontroly. Provozní a finanční manažeři ocení, jak umělá inteligence poskytuje včasný přehled o finanční životaschopnosti a rizikovém profilu každého projektu. A všichni zúčastnění ocení snadnost, s jakou lze zdroje a plány upravit tak, aby vyhovovaly potřebám projektu.

Shrnutí

Pomocí umělé inteligence přetváříme Fusion Apps a vytváříme cenné případy použití napříč ERP, EPM a dalšími funkčními oblastmi. Zaměřujeme se na to, abychom lidem pomáhali dělat jejich práci lépe (ne je nahrazovat nebo se snažit překonat jejich úsudek). Nenechte si ujít  nedávné oznámení týkající se nových funkcí GenAI a buďte připraveni na další. Další informace o tom, jak můžete používat AI jako součást předplatného Oracle Fusion Cloud ERP, získáte kliknutím na tlačítko „Další informace“.

Zdroj: Oracle