Článek přečtěte do 4 min.

Podívejte se na záznam našeho informativního webináře na téma Licencování Oracle Java a získejte důležité informace o licenčních požadavcích a strategiích pro správu Java softwaru ve vaší organizaci! Tento webinář vám poskytne komplexní pohled na licencování Oracle Java a pomůže vám efektivně a správně využít tuto klíčovou technologii.

Během webináře se dozvíte o aktuálních licenčních podmínkách Oracle Java a jakým způsobem se vztahují na vaši organizaci. Získáte informace o různých licenčních možnostech, jako je komerční licence, vývojářská licence a OpenJDK, a jak se rozhodovat mezi nimi na základě vašich potřeb a požadavků.

Naše odborné týmy vám představí osvědčené postupy pro licenční správu Oracle Java, včetně monitorování a správy licencí. Získáte také náhled na nástroje a technologie, které vám pomohou sledovat a řídit vaše Java prostředí tak, abyste byli v souladu s licenčními ujednáními.

Budeme se zabývat také licenčními výzvami a nejčastějšími chybami, které organizace činí při licencování Oracle Java. Poskytneme vám tipy a rady, jak se vyhnout licenčním problémům a zajistit dodržování licenčních požadavků.

Připojte se k našemu webináři a získejte klíčové informace o licencování Oracle Java.