Článek přečtěte do 2 min.

S potěšením oznamujeme, že můžeme oznámit nové API pro Oracle Cloud Infrastructure (OCI) pro hromadné odesílání e-mailů. Toto rozhraní API poskytuje rychlejší výkon, eliminuje složitost konfigurace a především umožňuje vyšší míru úspěšného umístění doručené pošty. Tato funkce je dostupná ve všech regionech a ve vyhrazených regionech.

S vydáním HTTPS REST API pro odesílání e-mailů mají organizace a vývojáři na OCI novou možnost přidat do aplikací a webových stránek možnost odesílání e-mailů.

Zobrazit konfiguraci HTTPS REST API

Nyní můžete zobrazit konfiguraci HTTPS API v konzole Oracle Cloud Console. Na vyhledávacím panelu konzoly vyberte Doručování e-mailů. Vyberte Konfigurace ze seznamu možností. Zobrazí se podrobnosti o koncovém bodu HTTPS i protokolu SMTP (Simple Mail Transfer Protocol).

Zobrazení konfigurace zobrazující možnosti konfigurace HTTPS REST API
Obrázek 1. Zobrazení nastavení konfigurace pro odesílání e-mailů pomocí HTTPS REST API

Automatizujte svůj preferovaný jazyk

Sady pro vývoj softwaru (SDK) a rozhraní příkazového řádku OCI (CLI) nyní podporují HTTPS API pro odesílání e-mailů. Nyní můžete automatizovat všechny akce pro odesílání e-mailů z konzoly Oracle Cloud Console. Můžete také použít preferovaný jazyk z podporovaných jazyků Python, Java, .NET, Go, TypeScript, Ruby a PowerShell.

Rozhraní API obsahuje funkci getConfiguration , která načítá koncové body pro HTTPS i SMTP. Tato funkce eliminuje potřebu ručně vyhledávat koncové body v konzole.

Další informace o možnostech rozhraní CLI a SDK naleznete v dokumentaci k rozhraní API pro doručování e-mailů, kde najdete podrobnosti o odesílání e-mailů, a v příručce OCI Developer Guide.

Začněte ještě dnes

Další informace o službě Oracle Cloud Infrastructure Email Delivery naleznete v následujících zdrojích:

Zdroj: Oracle