Článek přečtěte do 2 min.

Oracle Cloud Infrastructure (OCI) v konzole Oracle Cloud Console nabízí zákazníkům přístup k různým osvědčením o shodě, která jim mohou pomoci s dodržováním předpisů a podáváním zpráv. Tato osvědčení poskytují nezávislé posouzení bezpečnosti, ochrany soukromí a kontroly souladu příslušných služeb OCI.

Oracle umožňuje zákazníkům prohlížet a stahovat tyto dokumenty o shodě OCI prostřednictvím služby Dokumenty shody. K této rychlé samoobslužné možnosti máte přístup z konzoly Oracle Cloud Console, to vše bez dalších poplatků. Čtěte dále a zjistěte, jak můžete použít konzolu k rychlému přístupu k těmto dokumentům.

Přístup k dokumentům shody z konzoly Oracle Cloud Console

Konzole poskytuje rozhraní založené na prohlížeči, které slouží jako navigační nástroj pro dosažení různých služeb infrastruktury a platforem a datových oblastí. Služba Compliance Documents v rámci konzoly umožňuje oprávněným uživatelům stáhnout si nejnovější zprávy o shodě OCI a doporučení.

Pro přístup ke službě Compliance Document použijte následující kroky:

  1. Přihlaste se do konzoly Oracle Cloud Console.
  2. Klepnutím na ikonu nabídky rozbalíte nabídku.
  3. Vyberte kategorii Identity & Security a přejděte na možnost Compliance.

Oracle Cloud Console - Snímek obrazovky rozbalené nabídky v konzole Oracle Cloud Console s vybranou identitou a zabezpečením a červeně zakroužkovaným odkazem pro dodržování předpisů.

Pro větší efektivitu můžete připnout výběr Soulad pomocí nabídky pro rychlý přístup v budoucnu.

Po výběru Compliance z nabídky budete přesměrováni na službu Compliance Documents, která zobrazuje kompletní seznam Compliance dokumentů dostupných ke stažení.

Oracle Cloud Console - Snímek obrazovky Dokumenty o shodě pro OCI v konzole.

Chcete-li rychle najít, co potřebujete, můžete seznam uspořádat podle názvu, typu a data vytvoření kliknutím na záhlaví sloupců. Můžete také filtrovat podle služby a typu.

Snímek obrazovky stránky Dokumenty o shodě s červeně zakroužkovanou možností filtrů, rozbalenou nabídkou dokumentu a zvýrazněnou možností stažení.

Chcete-li stáhnout dokument, klikněte na tři tečky vedle dokumentu a klikněte na Stáhnout. Můžete také vybrat Podpora, čímž se otevře okno pro přístup k různým zdrojům podpory.

Snímek obrazovky stránky Dokumenty o shodě s červeně zakroužkovanými možnostmi pro stažení a podporu.

Po výběru možnosti Stáhnout si můžete podmínky přečíst a přijmout je. Chcete-li souhlasit, zaškrtněte políčko ve spodní části obrazovky a poté vyberte Stáhnout soubor. Nyní můžete soubor otevřít na svém zařízení.

K zobrazení dokumentu PDF potřebujete místo prohlížení souboru v prohlížeči software pro čtení PDF, jako je Adobe Acrobat Reader. Pokud používáte Adobe Acrobat Reader, ujistěte se, že je upgradován na nejnovější dostupnou verzi pro nejlepší uživatelský zážitek.

Zdroj: Oracle