Článek přečtěte do 3 min.

MySQL HeatWave rozšiřuje současný výběr, včetně služeb Oracle Autonomous Database, Oracle Exadata Database a Oracle Base DatabaseODSA zjednodušuje křížové cloudové privátní síťové připojení, zabezpečení, pozorovatelnost a provozní správu ve spravovaných službách Oracle, aby se odstranila složitost implementace multicloudového řešení. Snižuje vzájemné závislosti odborníků na předmět a zkracuje dobu implementace IT aplikací na trh.

MySQL HeatWave je nyní k dispozici se službou Oracle Database Service pro Azure

MySQL HeatWave je plně spravovaná databázová služba poháněná integrovaným akcelerátorem dotazů v paměti HeatWave. Je to jediná cloudová databázová služba, která kombinuje transakce, analýzy a služby strojového učení do jedné databáze MySQL a poskytuje zabezpečenou analýzu v reálném čase bez složitosti, latence a nákladů na duplikaci ETL.

Se službou MySQL HeatWave pro Azure mohou zákazníci Azure používat MySQL HeatWave běžící na OCI, jako by to byl prostředek Azure. Uživatelé připojí svá předplatná Azure k jejich pronájmu OCI jen několika kliknutími. Služba vytvoří propojení mezi dvěma cloudovými prostředími a může federovat identity aktivního adresáře Azure. Uživatelé Azure mohou tuto službu bez problémů zřizovat a používat v architektuře split-tack a spouštět své aplikace v Azure a MySQL HeatWave na OCI bez poplatků za vstup/výstup dat.

MySQL HeatWave je nyní k dispozici se službou Oracle Database Service pro Azure

Můžete také zřídit instanci databáze MySQL bez clusteru HeatWave pomocí služby Oracle Database Service for Azure, definovat tvar systému, verzi MySQL, velikost úložiště dat a konfiguraci sítě a poté instanci aktualizovat na MySQL Heatwave později, aniž byste museli data přesunout nebo změnit. Aplikace.

Oracle Database Service pro Microsoft Azure integruje metriky, protokoly a události OCI s Azure Application Insights, Azure Event Grid a Azure Log Analytics, aby poskytovala jednotnou telemetrii a monitorování MySQL HeatWave.

Zdroj: Oracle