Článek přečtěte do 5 min.

Praha, 25. ledna 2021 – Efecte, evropská alternativa pro řízení servisních služeb v cloudu, oznámila od 1. února 2021 nové partnerství s českou poradenskou společností Solutia.

Efecte pokračuje ve své evropské strategii expanze na nové trhy a přidává Solutia do svého partnerského ekosystému. Partnerství mezi společnostmi Solutia a Efecte nabízí českým zákazníkům profesionální podnikové řešení spárované se silnou podporou místních konzultantů se zkušenostmi s prvotřídními řešeními Service Desk, ITSM a Service Management.

„Odborné znalosti společnosti Solutia napříč celým IT prostředím pomáhají zákazníkům digitalizovat a automatizovat jejich procesy. Ve spolupráci se společností Solutia může společnost Efecte nabídnout českým zákazníkům výjimečnou obchodní hodnotu prostřednictvím své evropské cloudové platformy pro řízení služeb. Těšíme se na růst našeho společného byznysu“, říká COO společnosti Efecte, Steffan Schumacher.

Solutia má téměř 20 let zkušeností v různých IT doménách od vývoje aplikací na zakázku, IoT, databázových řešení a především v efektivním řízení firemních procesů díky řešení Service Desk. Společná zkušenost s pomáháním zákazníkům modernizovat a realizovat přidanou hodnotu usnadnila spolupráci mezi společnostmi Solutia a Efecte. Cloudová platforma pro řízení služeb Efecte v kombinaci s hlubokými expertními znalostmi společnosti Solutia přináší jedinečnou nabídku pro český trh.

„Líbí se nám nabídka elastického řízení služeb od Efecte a hlavně to, že toto řešení pokrývá potřeby velkých i malých společností. Jménem společnosti vás s potěšením informuji, že nám bylo uděleno oficiální partnerství Efecte,“ říká Martin Stufi, generální ředitel společnosti Solutia.

Platforma Efecte pro správu služeb

S platformou Efecte mohou organizace spravovat a automatizovat jakoukoli službu ve společnosti. Patří mezi ně klasické pracovní toky IT služeb a procesy pro lidské zdroje (HR), správu budov, správu smluv a mnoho dalších. Zákazníci mohou software flexibilně přizpůsobit individuálním potřebám bez znalosti programování. Mohou se také rozhodnout, zda budou provozovat cloudové řešení Efecte, nebo poběží služby na jejich on-premise zařízení. Takto společnost Efecte zajišťuje, že všichni zákazníci budou těžit z přísných evropských standardů ochrany údajů a budou dodržovat směrnice o shodě. Efecte podporuje nejnovější směrnice ITIL 4 a poskytuje tak zákazníkům okamžitý přístup k osvědčeným postupům v oboru.

O Solutia

Solutia s.r.o., je ryze česká společnost, která byla založena na myšlence poskytovat svým zákazníkům vysoce kvalitní a jedinečná řešení. Naše motto zní: „Nápady a řešení pospolu“. Solutia přináší nový a originální způsob myšlení do reálného života a vytváří vynikající řešení pomocí renomovaných globálních technologií. V rámci společnosti byly postupně vybudovány čtyři pilíře řešení na následujících doménách (1) technologie Oracle, (2) řešení servis desků, (3) bezpečnost a analýza a (4) velká data, ve všech společnost pokračuje v rozvoji až do současnosti. Naše společnost je hodnocena společnostmi Dun & Bradstreet a Bisnode z hlediska rizika jako AAA+, společnost s nejnižší úrovní rizika.

Další informace vám poskytne zástupce společnosti Efecte:
Steffan Schumacher, COO
+358 50 524 0873
steffan.schumacher@efecte.com

Další informace vám poskytne zástupce společnosti Solutia:
Martin Stufi, CEO
+420 267 316 318
martin.stufi@solutia.cz