Článek přečtěte do 2 min.

Jak Oracle Incentive Compensation zvyšuje laťku výkonu?

Desetiletí specializovaného výzkumu a vývoje byly investovány do využití nesmírně škálovatelné Oracle Cloud Infrastructure (OCI) ke zpracování obrovských objemů dat na podnikové úrovni. Tato synergie vede k výjimečnému výkonu Oracle Incentive Compensation.

Tři klíčové faktory, které určují Oracle Incentive Compensation jako prvotřídní řešení

  1. Přírůstkové zpracování: Jedním z důvodů, proč může Oracle Incentive Compensation zpracovat obrovské objemy dat, je jeho schopnost provádět přírůstkové zpracování. Většina zákazníků načítá data v pravidelných intervalech a poté je vypočítává, když je načítají. Procesorové motory Oracle Incentive Compensation zajišťují, že pokaždé, když zákazník načte data, budou zpracovány pouze přírůstkové změny. Procesy výpočtu inteligentně využívají výsledky ze starších běhů a zlepšují efektivitu odstraněním redundance při zpracování. Kromě zjišťování, jaká data je třeba zpracovat, Oracle Incentive Compensation inteligentně rozhoduje, které vzorce je třeba přepočítat pro každý běh v závislosti na tom, jak jsou vzorce nakonfigurovány.
  2. Vícevláknová architektura: Srdcem skvělého výkonu Oracle Incentive Compensation je vícevláknová architektura poskytovaná platformou Oracle Fusion. Využitím výkonu funkce Fusion s více vlákny může Oracle Incentive Compensation rozdělit data, která mají být zpracována, mezi více vláken a zpracovávat je současně v těchto vláknech, čímž se výrazně zkrátí doba zpracování. Data jsou rozdělena tak, aby pro každý běh procesu bylo co nejoptimálněji využito zdrojů prostředí. Tento souběžný přístup umožňuje efektivnější využití zdrojů CPU, což vede k rychlejším výpočtům odměn a zajišťuje včasnou distribuci informací i pobídek zaměstnancům. Chcete-li poskytnout uživateli více informací, když proces běží, schopnosti strojového učení dokážou předpovědět dobu potřebnou ke zpracování pohledem na starší běhy, které mají podobný profil.
  3. Využití Oracle Cloud: Využití Oracle Incentive Compensation autonomní databáze Oracle, hostované na infrastruktuře Oracle Exadata, představuje převratný posun. Tato amalgamace integruje vysoce škálovatelné databázové servery do komplexního cloudového řešení Oracle. Ve spojení s vícevláknovou architekturou Oracle Incentive Compensation tato synergie zaručuje, že zákazníci disponují dostatečným nezpracovaným výpočetním výkonem, který jim umožní uspokojit i ty nejzásadnější podnikové požadavky.

Procesy motivační kompenzace jsou automaticky rozděleny a souběžně zpracovávány všemi dostupnými procesory Exadata. Tento dynamický rámec umožňuje společnosti Oracle bezproblémově zavádět doplňkovou kapacitu podle potřeby. Představte si výhody snadného přechodu z dvouproudé dálnice na rozlehlou víceproudou rychlostní silnici! Schopnost paralelního zpracování těží z distribuované výpočetní síly Exadata, která dokáže efektivněji spravovat velké objemy dat a složité výpočty.

Zákazníci Oracle Incentive Compensation navíc sklízejí odměny za naše úplné vlastnictví celého technologického balíku, který zahrnuje aplikace, middleware, databáze a servery Exadata. To je rozdíl, na který si žádný jiný prodejce nemůže nárokovat. Jak se požadavky na organizační zpracování rozšiřují, ať už prostřednictvím organického růstu nebo akvizic, Oracle se škáluje společně s klientem. Tato dodatečná kapacita zpracování nepřináší zákazníkovi žádné dodatečné náklady – atribut, který Oracle odlišuje. Na rozdíl od jiných dodavatelů vlastní aplikace Oracle shora dolů, což nám umožňuje vhodně škálovat s růstem organizace bez kompromisů ve výkonu. Pro další dotazy, neváhejte nás kontaktovat.

Zdroj: Oracle