Článek přečtěte do 3 min.

Představujeme produkty od společnosti Ivanti:

  1. Patch for configuration manager – Snadno opravujte aplikace třetích stran ze správce konfigurace a konzol Intune bez další infrastruktury nebo školení. Ivanti Patch for Configuration Manager je zásuvný modul do Configuration Manager a Intune, který automatizuje proces zjišťování a nasazování vašich oprav aplikací třetích stran.
  2. Security control – Zjednodušte a automatizujte správu oprav pro fyzické a virtuální servery v datovém centru. Ivanti Security Controls zjednodušuje zabezpečení pomocí jednotné a automatizované techniky prevence, detekce a reakce, které se zaměřují na vaše největší vektory útoků. Poskytuje, jak se globální experti shodují na tom, že vytváří nejvyšší překážky moderním kybernetickým útokům, včetně zjišťování, správy oprav OS a aplikací, správy oprávnění a seznamu povolených.
  3. Endpoint manager – Klientské UEM pro všechna vaše zařízení. Jedno místo pro správu uživatelských profilů a všech klientských zařízení – od Windows po macOS, Linux po Chrome OS a dále až po IoT. Díky podpoře Day Zero můžete být v klidu, protože víte, že vaše zařízení lze spravovat bez ztráty funkcí správy nebo prostojů.

Ivanti Patch For Mem

Ivanti Security Control

Ivanti Endpoint Manager