Článek přečtěte do 6 min.

Globální nedostatek polovodičů nadále klade na IT oddělení vážná omezení. Americké ministerstvo obchodu uvádí, že poptávka po čipech vzrostla od roku 2019 do roku 2021 o 17 %, s malým růstem nabídky. Nesoulad mezi nabídkou a poptávkou vedl ke zpožděním a dokonce ke zrušení kritických iniciativ digitální transformace.

Tento nedostatek posloužil jako budíček pro technologické lídry. Stále více si uvědomujeme, že přílišná závislost na prodejcích hardwaru může ohrozit iniciativy digitální transformace. Tito technologičtí lídři urychlují svůj přechod na cloud.

Vraťte své IT iniciativy zpět do správné cesty s Citrix ADC

Citrix ADC pomáhá zmírnit dopad nedostatku čipů a vrací IT iniciativy zpět na trať tím, že umožňuje digitální transformaci s přístupem na prvním místě softwaru. Citrix ADC má jednotnou kódovou základnu napříč mnoha formovými faktory, od hardwaru po virtuální instance a kontejnery. Zákazníkům to dává svobodu a flexibilitu k bezproblémovému nasazení Citrix ADC na jakýkoli hypervizor, holý Linux nebo cloud. To je na rozdíl od mnoha jiných prodejců ADC, kteří jsou často závislí na specializovaném křemíku pro jejich vlastnosti a výkon.

Mezi klíčové výhody Citrix ADC patří:

  • Komplexní sada zabezpečení, která chrání všechny aplikace a rozhraní API ve všech cloudech a on-prem bez dopadu na výkon.
  • Větší agilita díky automatizaci, viditelnosti a kontrole na bázi SaaS, což usnadňuje bezproblémové nasazení aplikací v jakémkoli cloudu.
  • Pokročilá optimalizace aplikací, která zaměstnancům, zákazníkům a partnerům poskytuje nejlepší uživatelskou zkušenost

Flexibilita s výkonem

V průběhu let byla softwarová sada Citrix ADC optimalizována tak, aby využívala každou unci šťávy ze základního holého kovového serveru. To bylo potvrzeno hodnocením Tolly Group našich produktů oproti konkurenci.

Podle Tolly Test Report #221100 poskytuje software Citrix ADC (VPX a CPX):

  • 20% latence F5 v testech datové propustnosti HTTPS
  • 50% latence F5 v testech transakcí HTTPS
  • Až 1,85 miliardy více transakcí HTTPS za 24 hodin
  • Nižší latence a podstatně nižší využití CPU než F5 s a bez aktivovaného WAF
  • A mnohem víc …

Softwarové tvarové faktory Citrix ADC (VPX a BLX) poskytují výkon s rychlostí linky pro potřeby poskytování aplikací a zvyšují výkon aplikací. Ať už máte své aplikace nasazené on-prem nebo v cloudu, můžete snadno použít Citrix ADC VPX nebo BLX k řešení vašich potřeb doručování aplikací – dokonce i se starým komerčním off-the-shelf serverem (COTS) ležícím ve vašem datovém centru.

Přidělujte kapacitu, když ji potřebujete, rychleji

  • Citrix ADC s Pooled Licensing vám umožní rychle přesunout kapacitu tam, kde je potřeba.
  • Hybridní přechod s Citrix ADC ochrání vaši stávající investici do ADC a zároveň zavede cloud postupným způsobem.

Provozní konzistence napříč cloudy 

  • Pouze Citrix používá jedinou kódovou základnu, která nabízí paritu funkcí v celém svém portfoliu ADC
  • Citrix ADM vám umožňuje holisticky vidět, spravovat a odstraňovat problémy celého vašeho aplikačního ekosystému, ať je nasazen kdekoli.

Komplexní a konzistentní zabezpečení

  • Komplexní, vrstvené zabezpečení s WAF, správou botů, SSL/TLS a ochranou API zajišťuje konzistentní zásady napříč vašimi místními a cloudovými prostředími

Holistická viditelnost celé vaší infrastruktury ADC 

  • Služba Citrix Application and Delivery Management (ADM) vám umožňuje vidět, spravovat a odstraňovat problémy s celým vaším ADC panstvím napříč cloudy s jediným sklem.

Doručování aplikací a zabezpečení založené na záměru

  • Služba Citrix App Delivery and Security Service (CADS Service) radikálně zjednodušuje doručování aplikací a nasazení, konfiguraci a správu bezpečnostní infrastruktury.

Flexibilita s Citrixem na prvním místě

Sada Citrix App Delivery and Security je jediným komerčním řešením, které zákazníkům poskytuje flexibilitu, kterou potřebují k digitální transformaci pomocí softwarového přístupu. Ať už své aplikace nasazujete on-prem nebo cloud, můžete použít Citrix ADC VPX, Citrix ADC BLX nebo Citrix App Delivery and Security Service k vyřešení všech vašich potřeb poskytování aplikací se všemi požadovanými funkcemi a garantovaným výkonem.

Zdroj: Citrix