Článek přečtěte do 4 min.

Ta nejlepší podpora pro naše zákazníky – Service Desk Solutia

V rámci naší vize, o které si můžete přečíst zde, se snažíme všem našim zákazníkům doručovat požadované řešení na míru. V rámci dosáhnutí spokojenosti našich zákazníků je samozřejmostí i poskytování kvalitního serveru. Servisem se v tomto případě rozumí servisní podpora našich produktů a řešení.

Spuštění nového systému Service Desk Solutia

V listopadu 2021 jsme úspěšně pro všechny naše zákazníky spustili nový Service Desk.

Nástroj byl vyvinut pomocí technologie Ivanti Service Desk. Systém si klade za úkol umožnit našim zákazníkům jednoduchou a efektivní komunikaci s našim týmem odborníků. Lze tedy jednoduše nahlásit jakýkoliv Incident, či třeba požadavek na změnu. V rámci hlášení je i možnost nastavení případné priority či závažnosti hlášení.
Na základě vybraných hodnot se hlášení úspěšně zpracuje a bude notifikovat naší L1 podporu, která jej převezme a obratem předá na konkrétní řešitele.

Pro všechny naše zákazníky garantujeme přímou komunikaci s technikem, který je obeznámen se zákaznickým řešením.

V rámci pracích na projektech a případných hlášení máme také v Service Desku zaveden reportovací systém pracností. Tzn. dá se dohledat přehledný report všech jednotlivých pracností na jednotlivých projektech.

Interní stránka systému

Nově spuštěný systém má také druhou stránku, do které naši zákazníci nemají přístup. Nástroj také slouží jako evidenční systém zaměstnanců, majetku, a prostředí pro žádosti o HW, či třeba dovolenou. O těchto jednotlivých procesech si povíme v sérií článků Ivanti Service Desk, které můžete nalézt na našem blogu.

Autor: Tomáš Vřeský