Článek přečtěte do 2 min.

Solutia s.r.o., přední dodavatel IT řešení a služeb, oznámila své nové partnerství s Bitdefender, jedním z předních světových poskytovatelů kybernetické bezpečnosti. Tato spolupráce označuje Solutia s.r.o. jako stříbrného partnera Bitdefender a poskytuje klientům Solutia s.r.o. nové možnosti pro ochranu jejich digitálních prostředí.

Bitdefender je známý svou špičkovou ochranou před širokou škálou kybernetických hrozeb, včetně virů, ransomwaru, malware a mnoha dalších. Jeho technologie jsou vysoce ceněny pro svou efektivitu a inovativní přístup k ochraně uživatelů a organizací po celém světě.

Pro Solutia s.r.o. představuje toto partnerství posílení jeho portfolia služeb v oblasti kybernetické bezpečnosti. „Jsme velmi potěšeni, že se můžeme připojit k síti partnerů Bitdefender a nabídnout našim klientům jejich špičková řešení,“ řekl Martin Milý, CEO Solutia s.r.o. „Bezpečnost je pro nás prioritou a spolupráce s Bitdefenderem nám umožňuje poskytovat našim zákazníkům ještě lepší ochranu.“

Jednou z hlavních výhod tohoto partnerství je možnost poskytovat komplexní řešení kybernetické bezpečnosti pro firmy různých velikostí. Solutia s.r.o bude moci integrovat produkty Bitdefender do svých nabídek a poskytovat široké spektrum služeb, včetně instalace, konfigurace, správy a podpory.

„Bitdefender je jedním z předních světových hráčů v oblasti kybernetické bezpečnosti a jeho produkty poskytují vynikající ochranu pro naše klienty,“ dodal Martin Milý. „Svým zákazníkům nyní můžeme nabídnout nejen prvotřídní IT řešení, ale také zajištění jejich bezpečnosti na nejvyšší úrovni.“

Pro zákazníky Solutia s.r.o. toto partnerství znamená větší důvěru v bezpečnost svých IT systémů a dat. Společnost se zaměřuje na poskytování komplexních IT řešení, která zahrnují nejen hardwarové a softwarové produkty, ale také bezpečnostní opatření a služby.

Bitdefender je společností s dlouholetou historií v oblasti kybernetické bezpečnosti a její produkty jsou oceněny za svou spolehlivost a vysokou úroveň ochrany. Partnerství s takovým hráčem zvyšuje reputaci a kvalitu služeb, které Solutia s.r.o. nabízí.

Toto nové partnerství představuje důležitý krok pro Solutia s.r.o. ve snaze poskytovat komplexní a špičkové IT řešení pro své zákazníky. Společnost zůstává oddána svému cíli zajišťovat nejlepší možnou podporu a bezpečnost pro své klienty a tato spolupráce s Bitdefenderem toto poslání posiluje.