Článek přečtěte do 2 min.

Od 25. března 2024 se společnost Solutia s.r.o. pyšní novým titulem – Zabbix Certified Partner v České republice. Tato zpráva oznámila spojení dvou klíčových hráčů na trhu IT řešení. Solutia s.r.o., již renomovaný poskytovatel služeb IT řízení a Zabbix, přední světový dodavatel open-source monitorovacího softwaru, spojili své síly s cílem poskytnout zákazníkům v České republice ještě lepší služby a podporu v oblasti monitorování IT infrastruktury.

Zabbix je vysoce flexibilní a výkonný nástroj pro monitorování, který umožňuje sledovat stav různých zařízení, služeb a procesů v reálném čase. Jeho open-source povaha znamená, že je škálovatelný a přizpůsobitelný potřebám různých organizací a odvětví. Díky tomu se stal jedním z nejoblíbenějších nástrojů pro monitorování IT infrastruktury na celém světě.

Solutia s.r.o. je společností specializující se na poskytování komplexních IT řešení, které zahrnují konzultace, implementaci a správu IT infrastruktury. Náš tým zkušených odborníků se zaměřuje na efektivní řešení pro zákazníky ze široké škály odvětví, včetně státní správy, finančních služeb, výroby, zdravotnictví a mnoha dalších.

Spolupráce mezi Solutia s.r.o. a Zabbix přinese mnoho výhod zákazníkům v České republice. Certifikace Solutia s.r.o. jako Zabbix Certified Partner znamená, že náš tým techniků a inženýrů má hluboké znalosti a zkušenosti s implementací a správou Zabbix řešení. To zajišťuje, že zákazníci dostanou odbornou podporu a špičkové služby, které budou přesně odpovídat jejich potřebám.

Jedním z klíčových cílů nového partnerství je posílení pozice Zabbixu na trhu České republiky a zvyšování povědomí o jeho vynikajících možnostech pro monitorování IT infrastruktury. Zákazníci se tak mohou spolehnout na to, že společnost Solutia s.r.o. a Zabbix budou společně pracovat na poskytování inovativních a spolehlivých řešení, která budou přinášet skutečnou hodnotu.

„Jsme nadšeni tím, že se stáváme oficiálním partnerem Zabbix v České republice,“ říká Martin Štufi, COO & CFO Solutia s.r.o. „Toto partnerství nám umožní ještě lépe podporovat naše zákazníky a poskytovat jim špičková monitorovací řešení, která budou přesně odpovídat jejich potřebám.“

Společnost Solutia s.r.o. je připravena začít nabízet své služby a podporu jako oficiální Zabbix Certified Partner.

Pro další informace o nabídce a službách nás můžete kontaktovat.