Článek přečtěte do 9 min.
Platinum partner produktů Kaspersky

Jsme hrdí na to, že můžeme oznámit, že společnost Solutia s.r.o. se stala Platinum partnerem společnosti Kaspersky, což je zárukou nejvyšší úrovně bezpečnosti pro naše klienty.

Naše služby Kaspersky

Solutia s.r.o. je váš spolehlivý zdroj pro antivirová, anti-malwarová a firewallová řešení od společnosti Kaspersky. Produkty jsou navrženy tak, aby splňovaly potřeby velkých společností, malých firem i domácností. Pro firmy navíc poskytujeme širokou škálu služeb, zahrnující ochranu pracovních stanic, souborových serverů, poštovních serverů, platebních brán, bankovních serverů i mobilních zařízení, včetně speciálních balíčků.

Naše produkty Kaspersky

  • Anti-Virus Kaspersky: Ochrana proti virům, spyware, trojským koním, malwaru a ransomwaru, s funkcí herního režimu.
  • Internet Security Kaspersky: Komplexní sada nástrojů s rodičovskou kontrolou, anti-phishingovou ochranou, firewallem a dalšími funkcemi, jako je ochrana při připojení k veřejné wi-fi a před vzdáleným přístupem k webkameře či klávesnici.
  • Password Manager Kaspersky: Ukládání a správa hesel z různých webových stránek.
  • Total Security Kaspersky: Kompletní ochrana zahrnující Anti-Virus, Internet Security, Password Manager, File Shredder a ochranu před kryptoviry, spolu s technickou podporou.
  • Endpoint Security Kaspersky for Business: Řešení pro střední a velké firmy, včetně korporátních prostředí.

Všechny produkty jsou kompatibilní se systémy Windows®, macOS®, Android™ a iOS®.

Ocenění pro Kaspersky – potvrzení kvality

Ocenění jako „Produkt roku“ a nejvyšší ocenění od evropské testovací laboratoře AV-Comparatives dokazují excelentnost produktů Kaspersky. V testech porazili 14 konkurentů díky výjimečným výsledkům v detekci malwaru, prevenci cílených útoků a minimálnímu dopadu na výkon systému.

Závěr

Společnost Solutia s.r.o. se závazkem k nejvyšší kvalitě a bezpečnosti těší na to, že bude vaším partnerem pro zajištění bezpečnosti vaší společnosti. Kontaktujte nás dnes a začněte svou bezpečnostní cestu světem internetu.