Článek přečtěte do 4 min.

Nedávné události nám připomněly základní pravdu

Svět se nikdy nepřestává měnit. Ekonomické a sociální narušení – často neočekávaně – vás může náhle donutit přehodnotit každý aspekt vašeho podnikání. Zákazníci jsou dalším zdrojem změn a žádají nás, abychom uspokojili jejich rychle se vyvíjející potřeby novějšími produkty, lepšími cenami a včasnějšími a efektivnějšími službami zákazníkům.

Navrženo pro změnu

Uprostřed této nestálosti podniky hledají podnikové systémy a nástroje, které poskytují maximální flexibilitu, odolnost a zabezpečení. Moderní cloudové SaaS aplikace jsou šité na míru pro tuto práci se skládacími modulárními architekturami navrženými tak, aby se vypořádaly s neustálými změnami a vytvořily bezpečný a odolný základ pro budoucí růst.

Propojení vašich cloudových aplikací a dat

Na jediné platformě v rámci integrované sady vám může pomoci využít vaše řešení SaaS na maximum. Umožňuje vám přinést konzistentní procesy a jediný zdroj pravdy napříč klíčovými obchodními funkcemi, jako je plánování podnikových zdrojů, řízení dodavatelského řetězce, řízení lidského kapitálu a zákaznická zkušenost. Můžete se rozloučit s umlčenými HR a finančními systémy a nesourodými daty, které mohou ohrozit vaše podnikání. Mezi další synergie patří to, že vaše aplikace front office a back office sdílejí stejná data a těží z rychlejších časů odezvy, lepších předpovědí a přesnějších analýz.

Další příklady mohou zahrnovat: zaúčtování do výnosů nebo servisní požadavky na náklady na back-endu. Hluboká integrace napříč kompletní sadou aplikací znamená, že se nemusíte potýkat s více poskytovateli softwaru a nákladnými bolestmi hlavy, které s sebou přináší budování a udržování integrací.

Síla AI

Exploze umělé inteligence (AI) opět mění obchodní prostředí a pomáhá zvyšovat produktivitu pracovníků a transformovat průmyslová odvětví po celém světě. Aby se odemkla jeho síla, jsou generativní schopnosti umělé inteligence stále více vetkány do struktury aplikací SaaS, což podnikům poskytuje všestranný nový nástroj k urychlení automatizace a inovací a nakonec k lepším obchodním výsledkům.

Například začleněním nástrojů podporovaných umělou inteligencí do aplikací – standardní funkce cloudových aplikací Oracle Fusion – mohou uživatelé získat okamžité strojově generované návrhy a souhrny, které výrazně zkracují čas potřebný k dokončení úkolů, což pomáhá zlepšit zkušenosti zákazníků a zaměstnanců. a umožnit chytřejší a rychlejší rozhodování. Uživatelé jednoduše zmáčknou tlačítko „AI Assist“ a odemknou obsah a přehledy z velkého jazykového modelu platformy, přičemž si ponechávají kontrolu nad výstupem a mohou jej kontrolovat, upravovat nebo ignorovat, jak uznají za vhodné.

Generativní AI Oracle

Zabudovaná do Fusion, je navržena tak, aby uživatelům poskytla kontrolu nad tím, jak jsou tyto výstupy využívány v jejich podnikání. Zákazníci Fusion Cloud Applications  mohou okamžitě přistupovat k výsledkům umělé inteligence, kdekoli je potřebují, aniž by museli opustit softwarové prostředí, které každý den používají k podpoře svého podnikání. S umělou inteligencí zabudovanou nativně do aplikací se v průběhu práce hladce objevují užitečné poznatky, včasné předpovědi a automatizace šetřící čas. Není potřeba žádná těžkopádná implementace nebo zkušenosti datových vědců.

Nejlepší infrastruktura

Aplikace Oracle Fusion jsou poháněny infrastrukturou Oracle Cloud Infrastructure (OCI), která vám poskytuje vše, co potřebujete k vytváření nových aplikací a rozšiřování těch stávajících. Infrastruktura je založena na otevřených standardech, takže můžete propojit své provozy, aniž byste potřebovali drahá rozhraní na údržbu, a můžete se snadno integrovat s aplikacemi třetích stran a vlastními aplikacemi.

Zabezpečení je zabudováno

Do této infrastruktury nové generace, která využívá izolovaný design ke zlepšení ochrany dat, škálovatelnosti a výkonu. Jako součást globálního ekosystému se může sada aplikací také bezpečně připojit k jiným systémům a multicloudovým prostředím. Viditelnost v celé cloudové infrastruktuře – a v celém vašem podnikání – je zajištěna prostřednictvím jediného administrativního rozhraní. To usnadňuje držet krok s obchodními změnami tím, že poskytuje holistický pohled na podnik.

Postaveno pro vás

Obchodní aplikace nemusí být nudné. Pokud jsou správně navrženy, mohou poskytnout bezproblémový a dokonce příjemný uživatelský zážitek, který odpovídá nejlepším aplikacím pro nakupování a cestování pro spotřebitele. Platforma Oracle Application Platform a Redwood Design System umožňují vývojářům softwaru poskytovat tyto zkušenosti pomocí promyšlené sady prefabrikovaných komponent, šablon a vzorů, které jim pomáhají vytvářet sofistikované a vytříbené uživatelské interakce, které jsou také bezpečné pro upgrade.

Dnes podniky využívají Redwood Design System a Oracle Applications Platform k rychlému řešení měnících se požadavků zákazníků. Stejné stavební bloky lze použít k rozšíření vašich cloudových aplikací Oracle Fusion nebo přidání vlastních funkcí bez drahého kódování. Navíc můžete pokračovat ve zlepšování uživatelské zkušenosti a produktivity, protože vestavěná schopnost umělé inteligence se učí z jedinečného způsobu práce lidí.

Inovace, na kterých záleží

Když se vašemu podnikání nedaří inovovat, riskujete, že zaostanete za konkurencí a zároveň přijdete o nové možnosti příjmů. Ve srovnání s místními systémy vás moderní cloudový software udržuje na špici tím, že poskytuje automatické aktualizace, takže nejnovější funkce můžete začlenit okamžitě – nebo svým vlastním tempem – a rychleji reagovat na změny na trhu a trávit méně času údržbou IT. systémy.

Nepřetržité inovace

Jsou zabudovány do cloudových aplikací Oracle Fusion s konzistentním a moderním uživatelským prostředím, které lidem usnadňuje plnění jejich úkolů, přičemž více než 80 % inovací je založeno na zpětné vazbě zákazníků. Začlenění umělé inteligence do aplikací SaaS pomáhá ještě více urychlit inovace a umožňuje nové obchodní funkce, které dříve nebyly možné.

Chcete-li se dozvědět více o cloudových aplikacích Oracle Fusion a o tom, jak mohou vaší firmě pomoci podnítit růst a plánovat budoucnost, kontaktujte nás.

Zdroj: Oracle