Článek přečtěte do 3 min.

Vstupní stránky Citrix Cloud!

Správci sítí jsou zaneprázdnění lidé. Ať už se jedná o řešení problémů, aktualizaci softwaru nebo hraní si s novými funkcemi, zdá se, že během dne není nikdy dost času na to, abyste vše dokončili. Potřebujete zjednodušené prostředí, které vám pomůže dosáhnout všeho ještě rychleji.

Většina správců Citrix přistupuje každý den ke stejným částem naší Cloud Console. Ostatní administrátoři mají přístup pouze ke konkrétním částem klienta Citrix Cloud, jako je Citrix Monitor. Abychom vám pomohli dostat se v konzoli přesně tam, kam potřebujete, přímo po přihlášení, vyvinuli jsme naše nové nastavení vstupní stránky Citrix Cloud! Snižte počet kliknutí potřebných k tomu, abyste se dostali k preferované konzoli, a pusťte se do země hned po přihlášení.

In-console oznámení přizpůsobené vstupní stránky

Případ použití

V současné době, když se přihlásíte do Citrix Cloud, budete automaticky přesměrováni na náš řídicí panel Citrix Cloud, který vám ukáže všechny cloudové funkce, ke kterým máte přístup:

Výchozí vstupní stránka při přihlášení na cloud.citrix.com

To poskytuje dobrý výchozí bod v rámci vašeho cloudového účtu, nicméně mnoho správců používá stejné stránky každý den (například stránku DaaS k provádění změn) nebo má přístup pouze k částem tenanta (jako je Monitor). S naší novou funkcí vstupní stránky si můžete svou vstupní stránku přizpůsobit.

V současné době jsou k dispozici následující stránky, další jsou na cestě:

  • DaaS
  • Monitor DaaS
  • NetScaler Console (dříve služba ADM)
  • Obecné (funkce platformy)
  • WEM
  • Citrix Analytics
  • Citrix Analytics pro zabezpečení
  • Citrix Analytics pro výkon

Toto nastavení je volitelné a je nastaveno na základě účtu, takže každý administrátor si může přizpůsobit své vlastní prostředí v rámci Citrix Cloud. K této funkci mají přístup všichni administrátoři (ať už vlastní nebo úplný). Pokud po konfiguraci vstupní stránky změníte názor, můžete svůj účet kdykoli resetovat na výchozí domovskou stránku.

Jak začít

Nastavení je rychlé a jednoduché. Pro konfiguraci stačí přejít do Nastavení účtu > Přizpůsobení > Moje vstupní stránka. Možnosti, které máte, jsou určeny oprávněními, která má váš účet správce v rámci Citrix Cloud.

Nastavení umístění v konzole

Chcete-li zažít nově nakonfigurovanou vstupní stránku, odhlaste se ze svého účtu, otevřete novou kartu a přejděte na citrix.cloud.com  nebo použijte svou záložku a znovu se přihlaste.

Poznámka: Pokud se znovu přihlásíte na stejné stránce, ze které jste se právě odhlásili, vrátíte se zpět na vaši poslední zobrazenou stránku (Nastavení účtu) namísto vaší nové vstupní stránky.

Co bude dál

Interně v Citrixu pracují na integraci všech cloudových služeb do možností vstupní stránky.

Chcete-li si tuto funkci vyzkoušet sami, přejděte na stránku citrix.cloud.com a postupujte podle výše uvedených pokynů.


Prohlášení: Tento článek může obsahovat odkazy na plánované testování, vydání a/nebo dostupnost produktů a služeb Cloud Software Group, Inc. Informace uvedené v tomto článkumají pouze informativní charakter, její obsah se může bez upozornění změnit a nelze se na ně spoléhat při rozhodování o nákupu. Informace nepředstavují závazek, příslib nebo právní povinnost dodat jakýkoli materiál, kód nebo funkcionalitu. Vývoj, vydání a načasování jakýchkoli funkcí nebo funkcí popsaných pro produkty zůstává na výhradním uvážení Cloud Software Group, Inc.

Zdroj: Citrix