Článek přečtěte do 2 min.

S potěšením oznamujeme vydání příručky řešení pro zabezpečené stolní počítače Oracle Cloud Infrastructure (OCI), která slouží jako průvodce nastavením vašeho prvního pronájmu bez námahy pomocí sady Oracle Resource Manager (ORM) pro zabezpečené stolní počítače. Příručka vám poskytne podrobný návod, jak vytvořit svůj první fond zabezpečených stolních počítačů. Ať už jste zkušený IT profesionál nebo nováček v cloudových řešeních pro stolní počítače, tato příručka nabízí pokyny a osvědčené postupy pro zajištění hladkého procesu nasazení.

Příručka obsahuje následující klíčové body:

  • Začínáme: Ponořte se do základů Secure Desktops a zjistěte, jak může být přínosem pro vaši organizaci. Pochopte klíčové součásti a předpoklady pro nastavení vašeho pronájmu.
  • Nastavení pronájmu: Naučte se konfigurovat nový nájem v rámci OCI pomocí zásobníku ORM a pochopte, jak jej používat pro efektivní nasazení zabezpečených desktopů.
  • Vytvoření fondu Secure Desktops: Vytvořte svůj první fond Secure Desktops, nakonfigurujte parametry, jako jsou obrazy plochy, uživatelská oprávnění a zásady zabezpečení.

Získejte přístup k příručce řešení,  nastavte si nový nájem OCI a vytvořte fond zabezpečených desktopů v  Oracle Architecture Center.

Nové vlastnosti

Integrace s pracovními požadavky

Zabezpečené plochy nyní využívají pracovní požadavky a umožňují vám sledovat průběh akcí fondu, včetně vytváření a ničení ploch ve fondu. Díky této aktualizaci nyní Secure Desktops poskytuje zvýšenou integraci s OCI.

Vydány OCI CLI a SDK

Vydali jsme sady pro vývojáře softwaru (SDK) a rozhraní příkazového řádku OCI (CLI) na podporu zabezpečených desktopů. Nyní můžete automatizovat všechny akce dostupné v konzole Oracle Cloud Console a vytvářet a spravovat fondy desktopů.

Další informace o vývojářských nástrojích pro Secure Desktops naleznete v následujících zdrojích: 

Globální dostupnost

Rozšířili jsme dostupnost služby OCI Secure Desktops do následujících komerčních regionů:

  • Severozápad Nizozemska (Amsterdam) – eu-amsterdam-1 (AMS)
  • Severozápadní Itálie (Milán) – eu-milán-1 (LIN)
  • UK West (Newport) – uk-cardiff-1 (CWL)
  • Západní Saúdská Arábie (Jeddah) – me-jeddah-1 (JED)

Začněte ještě dnes

Pokud máte dotazy nebo chcete více informací o OCI Secure Desktops, rádi vám pomůžeme. Můžete nás pochopitelně kontaktovat. Další informace o zabezpečených desktopech Oracle Cloud Infrastructure najdete v následujících zdrojích:

Zdroj: Oracle