Článek přečtěte do < 1 min.

FedRAMP Certified Solutions a závazek společnosti Ivanti k certifikacím IL 5 a CMMC

Ve společnosti Ivanti podporují poslání zákazníků Federal a DoD a spojují se s obránci proti hrozbám kybernetické bezpečnosti a kybernetickým útokům sponzorovaným státem.

Ivanti nabízí FedRAMP certifikovaná řešení pro IT Service Management a Unified Endpoint Management a je také lídrem v on-premise, odpojených a air-gapped síťových řešeních. Řešení Ivanti Enterprise Mobility Management (původně MobileIron MDM) bylo jedním z prvních, které bylo certifikováno podle NIAP/Common Criteria Mobile Device Management Protection Profile Version 1 (NIAP MDMPP v1), bylo průběžně recertifikováno v každé z aktualizovaných verzí a zůstává jedním z mála řešení MDM s certifikací CSfC pro použití v klasifikovaných programech.

V posledních letech eskalace hrozby ze strany zlomyslných aktérů a kybernetických zločinců sponzorovaných národním státem vyústila v potřebu Ivanti zvýšit bezpečnost našich řešení a cloudových platforem. Za tímto účelem se Ivanti zavázala splnit požadavky Ministerstva obrany USA na cloudovou platformu Impact Level 5 (IL 5) pro správu IT služeb a řešení Unified Endpoint Management. Pokračují práce na získání certifikací IL 5 a CMMC pro tato a další budoucí řešení.

Potřebujete více informací?

Pak nás pochopitelně neváhejte kontaktovat.

Zdroj: Ivanti