Článek přečtěte do 2 min.

Představte si toto: Jste pojišťovací agent a jste na stránkách svého klienta a potřebujete rychle naskenovat nějaké dokumenty pro proces KYC a dostat je na svou virtuální plochu. Tradičně se jedná o maraton kroků: pořízení fotografie na vašem zařízení, procházení cloudové jednotky nebo e-mailu a nakonec přihlášení a stažení na vaši virtuální plochu. Páni, mluvte o potížích! Co kdybych vám řekl, že existuje jednodušší způsob, jak zvládnout tento chaos?

Rychlé skenování pomáhá vyřešit tento těžkopádný proces.

Rozlučte se s hrou na míchání fotek. Tato funkce vám umožňuje bez námahy pořídit snímek pomocí iPhonu nebo iPadu a okamžitě uložit dokument přímo na vaši virtuální plochu. Žádné objížďky, žádná další přihlášení – jen přímá linka z fotoaparátu vašeho zařízení na vaši virtuální plochu. Je to jako zkratka navržená tak, aby vám usnadnila život.

Nyní si promluvme o režimech.

Jsou dva režimy:

  • samostatný
  • společník.

Samostatný je, když používáte fotoaparát iPadu přímo a ukládáte jej na virtuální plochu. Tady je skvělý kousek: pokud jste přihlášeni do aplikace Citrix Workspace na více zařízeních, jako je váš Mac a iPhone, můžete klepnout do doprovodného režimu. To znamená pořídit snímek pomocí iPhonu a bezproblémově jej uložit na virtuální plochu na vašem Macu. Pěkné, že?

Potřebujete pomoc s nastavením?

Podívejte se na tento článek o konfiguraci Rapid Scan pro aplikaci Citrix Workspace.

Dobře, naskenovali jste ten dokument.

Co když potřebujete tištěnou kopii?

Funkce AirPrint společnosti Apple se používá pro potřeby tisku. Není třeba instalovat žádné ovladače – pouze kvalitní výtisky přímo z vašeho iPhonu nebo iPadu. Hádej co? Aplikace Citrix Workspace podporuje AirPrint. Jen se ujistěte, že vaše tiskárna podporuje také AirPrint a že vaše zařízení i tiskárna jsou ve stejné síti Wi-Fi. Seznam kompatibilních tiskáren naleznete zde.

Udělejte si chvilku a podívejte se na toto video, které ukazuje možnosti skenování a tisku z virtuální plochy na iPadu. Mohlo by vám to poskytnout jasnější obrázek o tom, jak to všechno funguje bez problémů.

Snadné skenování a tisk přímo z vašeho iPhonu a iPadu. Obě funkce těchto funkcí jsou k dispozici v náhledu! Pokud chcete tyto funkce na svých zařízeních povolit, stačí vyplnit tento formulář.

Zdroj: Citrix