Článek přečtěte do 4 min.

Čím jste jedinečný? Čím je vaše podnikání jedinečné? Nejúspěšnější podniky a organizace jsou ty, které poskytují jedinečný produkt nebo službu, kterou nikdo jiný neposkytuje. A správná cloudová technologie je to, co podnikům a organizacím toto umožňuje. Ale přechod na cloudovou technologii znamená, že zákazníci musí kompromitovat a implementovat stejné procesy implementované všemi ostatními cloudovými zákazníky? Pro zákazníky Oracle Cloud Applications je odpověď na tuto otázku „NE“!

Pro řešení flexibilních a jedinečných obchodních požadavků poskytuje Oracle nejkomplexnější sadu cloudových aplikací v oboru. Oracle Cloud Applications zahrnují komplexní, vestavěné nástroje, které zákazníkům umožňují konfigurovat aplikace podle jejich jedinečnosti. Oracle navíc poskytuje výkonnou cloudovou infrastrukturu a platformové služby, které mohou dále rozšiřovat a doplňovat funkčnost aplikací a zároveň umožňují zákazníkům neustále přijímat stále se vyvíjející inovace aplikací. Zákazníci to mohou udělat bez obav, že nebudou moci upgradovat své cloudové služby. Výsledkem je, že Oracle může poskytnout kombinaci cloudových služeb aplikací, platforem a infrastruktury, kterým se žádný jiný dodavatel nevyrovná.

V tomto příspěvku prozkoumáme výkonné způsoby, kterými mohou zákazníci konfigurovat aplikace Oracle Cloud. Prozkoumáme také doplňkové služby Oracle Infrastructure and Platform Services, včetně nové platformy Oracle Applications, kterou mohou zákazníci aktivovat společně se svými aplikacemi Oracle, aby rozšířili funkčnost a zajistili vedoucí postavení v oboru pro své podnikání.

Přizpůsobení a konfigurace vestavěných aplikací

Mohu však v aplikaci Oracle Cloud Applications přidat nová pole? Mohu odstranit pole? Mohu vytvořit novou stránku? Mohu změnit pracovní postupy schvalování? Mohu změnit vzhled aplikace a značku? Tyto otázky kladou naši zákazníci, kteří chtějí mít možnost konfigurovat své aplikace Oracle Cloud pro své podnikání. A odpověď na všechny tyto otázky je jednoznačné „ANO“!

Možnosti konfigurace aplikace Oracle Cloud Application jsou poměrně rozsáhlé a příliš dlouhé na to, aby je bylo možné uvést v jediném příspěvku. Níže je uvedeno jen několik zajímavostí z možností konfigurace aplikace, které lze provést ihned po vybalení:

  • Konfigurace workflow a schvalovacích procesů.
  • Přizpůsobení uživatelského rozhraní na úrovni pole, nabídky a stránky.
  • Rozšiřování obchodních objektů prostřednictvím vytváření uživatelsky definovaných polí.
  • Vytváření nových sestav, KPI a dashboardů podle týmu, jednotlivce nebo organizace.

Zákazníci mohou vytvářet a konfigurovat řídicí panely tak, aby každý uživatel viděl pohled na firmu tak, jak ji chce vidět. Zákazníci mohou definovat schvalovací pracovní postupy pro řešení jedinečných obchodních scénářů. Uživatelem definovaná pole mohou sledovat specializované obory společnosti nebo odvětví a tato pole lze podle potřeby přidat do sestav a stránek. Ale opět se jedná pouze o ukázku předem vytvořených a vestavěných funkcí konfigurace aplikací Oracle. Existuje mnohem více, co zveme zákazníky, aby je prozkoumali podrobněji.

Rozšíření funkčnosti aplikací pomocí služeb Oracle Infrastructure Services

Ale co když potřebuji rozšířit funkcionalitu předem sestavené aplikace? Mohu to udělat se svými aplikacemi Oracle Cloud? I zde je odpověď stejně hlasité „ANO“! Bez ohledu na to, jak komplexní jsou aplikace Oracle Cloud, mají zákazníci někdy specifické obchodní nebo oborové požadavky, které ospravedlňují vytvoření rozšíření aplikace.

Kromě vestavěné funkce konfigurace aplikace Oracle Cloud Application popsané v předchozí části mohou zákazníci také rozšířit funkčnost aplikace pomocí doplňkových služeb Oracle Infrastructure and Platform. Současné používání více služeb Oracle má mnoho výhod a ty byly nastíněny v našem prvním příspěvku této série, Oracle Cloud Applications: Why Technology Matters.

Protože Oracle neustále vylepšuje naše cloudové služby, zpřístupnili jsme zákazníkům Fusion platformu Oracle Applications Platform, kterou Oracle používá k vývoji cloudových aplikací Oracle. Platforma Oracle Applications zahrnuje Oracle Visual Builder Studio a Oracle Redwood Design System. Visual Builder Studio je vývojářský nástroj s nízkým obsahem kódu a Oracle Redwood je sada stavebních bloků, komponent a šablon návrhu, které všechny využívá Visual Builder Studio pro zákazníky k vytváření vlastních rozšíření Oracle Cloud Application Extensions.

Pomocí platformy Oracle Applications mohou zákazníci

  • Upravte dodané stránky Oracle Applications Redwood.
  • Vytvořte nové stránky aplikace Oracle.
  • Vytvářejte nové externí aplikace, které pak lze zabudovat do Oracle Cloud Applications.
  • Využijte stejné zabezpečení, role, oprávnění a bohaté funkce, které využívají aplikace Oracle Cloud.
  • Vytvářejte rozšíření pomocí nástrojů pro vývoj s nízkým obsahem kódu vhodných pro podnikové uživatele.
  • Vytvářejte rozšíření mobilních aplikací pro práci s aplikacemi a přidávejte funkce chytrého telefonu.
  • Využijte konstrukční komponenty, kompozity, šablony a vzory Oracle Redwood.

Prvky Redwood uvedené v tomto seznamu jsou sestaveny a testovány z hlediska provozuschopnosti a dostupnosti s aplikacemi Oracle Cloud Applications. Navíc jsou Visual Builder a Redwood nyní pro zákazníky Oracle Fusion povoleny, takže zákazníci je mohou začít používat v rámci svých aplikací Oracle Cloud již dnes!

sekvoje

Rozšíření Oracle Cloud Applications lze také vytvářet pomocí jiných služeb Oracle Cloud Infrastructure Services. Další běžná rozšíření, která mohou zákazníci vytvořit pro své aplikace Oracle Cloud pomocí služeb Oracle Infrastructure and Platform, zahrnují následující:

  • Vytvářejte integrace pomocí Oracle Integration Cloud (OIC) pro přesun dat do az prostředí Oracle Applications.
  • Použijte externí databázi Oracle Cloud k vytváření, transformaci a předběžnému zpracování dat pro příchozí nebo odchozí integrace.
  • Využijte platformu Oracle Fusion Data Intelligence Platform pro podnikové výkaznictví, datové mashupy a datové sklady s daty kromě dat Oracle Cloud Applications.
  • Využijte Oracle Process Cloud ke spouštění operací v externích aplikacích nebo databázích, když nastanou obchodní události Oracle SaaS.
  • Povolte Oracle Digital Assistant (ODA), abyste umožnili chat a hlasové ovládání s aplikacemi.
  • Použijte Oracle Cloud Process Automation k automatizaci pracovních postupů schvalování a zjednodušení opakujících se úloh.
  • Navíc, mnohem, mnohem víc! Téměř všechny služby Oracle Infrastructure a platformy lze vytvořit tak, aby integrovaly a rozšiřovaly aplikace Oracle Cloud v závislosti na případu použití a konkrétních požadavcích zákazníka.

Vzhledem k bohaté podnikové technologii a službám vlastního vývoje, které jsou k dispozici prostřednictvím služeb Oracle Cloud Infrastructure and Platform Services, včetně platformy Oracle Applications Platform, je téměř nemožné najít obchodní nebo technický požadavek, který nelze splnit, když zákazníci využívají Oracle jako technologického partnera.

Další kroky

Tento příspěvek týmu Oracle North America Applications, Advanced Technology Team stručně shrnuje, jak mohou být aplikace Oracle Cloud Applications přizpůsobeny a rozšířeny zákazníky. Chcete-li se dozvědět více o tom, jak můžete rozšířit funkčnost aplikace Oracle Cloud Application pro své jedinečné obchodní cíle, kontaktujte nás kdykoli prostřednictvím svého prodejního týmu Oracle Applications. Rádi vám pomůžeme využít vaši jedinečnost na maximum!

Chcete-li získat další informace o základní technologii, která pohání aplikace Oracle Cloud, podívejte se také na naše další příspěvky, počínaje Úvodem k této sérii.

Další informace naleznete v následujícím:

Platforma Oracle Applications

Oracle Redwood

Aplikace Oracle Cloud na infrastruktuře Oracle Cloud

Zdroj: Oracle