Článek přečtěte do 2 min.

Vzhledem k tomu, že společnost Oracle nadále investuje do více cloudových nabídek pro produkty zákaznických služeb, chceme zajistit, aby vaše současná investice do B2C Service Cloud byla bezpečná, bezpečná a zůstala moderní.

I když je vždy velmi zajímavé hovořit o tom, jak lze nové technologie, konsolidaci a nové nablýskané nástroje využít k řešení stávajících problémů, v určitém okamžiku si každý musí udělat pauzu a odpovědět na tyto základní otázky na úrovni představenstva:

  1. Získáváme ze současných investic do IT maximální návratnost investic?
  2. Je současná platforma bezpečná, bezpečná a podporuje moderní funkce, které potřebujeme pro podnik?
  3. Máme rozpočet na IT a dokážeme převzít všechna rizika potřebná k převzetí nového nástroje?
  4. Je dostatek času a důvěry na přijetí nových nástrojů a technologií při dodržování podnikových strategických rozhodnutí?

Jsme rádi, že můžeme sdílet spuštění „SaaS Unlimited“ pro produkt B2C Service.

Co je SaaS Unlimited?

Závazek Oracle k dokonalosti začíná u vás. Společnost Oracle vyvine obchodně přiměřené úsilí, aby zajistila dostupnost B2C Service Cloud po dobu nejméně deseti let.

Oracle se zavazuje k trvalé podpoře, jak je uvedeno níže:

Oracle si uvědomuje, že cloudový produkt Oracle B2C Service je ústředním bodem vaší strategie a dlouhodobého plánu. Integrovali jste tuto aplikaci do svého obchodního modelu a teď vám Oracle pomůže maximalizovat vaši investici.

  • Aktuální čtvrtletní a měsíční průběžné verze produktu B2C Service vám poskytují nejnovější funkce a funkce.
  • Současná investice je bezpečná, zajištěná a bude mít moderní technologie a funkce.
  • Získáte stejné zdroje a zaměstnance Oracle, jaké používáte nyní, s probíhajícími bezpečnostními záplatami a aktualizacemi softwaru. Vaši zaměstnanci již aplikace znají.
  • Žádná nucená migrace. Žádné překvapení. Získejte neustále nové funkce a transparentní plán.

OK, kde mohu vidět cestovní mapu?

Naše týmy sdílejí cestovní mapu a klíčové výstupy prostřednictvím relací pro připojení zákazníků podle pravidelného plánu. Podrobnosti jsou zde.

Vylepšení řízená zákazníky (CDE): Naslouchali zákazníkům prostřednictvím různých fór, jako jsou osobní schůzky, komunikace  prostřednictvím týmů CSS (Customer Success Services) a cílené workshopy, aby získali požadavky na vylepšení přímo od vás.

Proč SaaS Unlimited?

SaaS Unlimited je podobný velmi úspěšnému programu Oracle Applications Unlimited a pokračuje v odhodlání společnosti Oracle k nepřetržité podpoře a plné spokojenosti s očekáváním zákazníků, se stejným cílem „zákazník na prvním místě a lepší společně“. Závazek společnosti Oracle nepřetržité podpory a důvěry zákazníkům cloudových služeb B2C prostřednictvím programu SaaS Unlimited.

Zdroj: Oracle