Článek přečtěte do 3 min.

V dnešním rychle se rozvíjejícím obchodním prostředí spoléhají společnosti na efektivní řízení pobídek, aby motivovaly a odměňovaly své zaměstnance. Řízení složitých kompenzačních programů však může být náročný úkol. Společnost Oracle, globální technologický lídr, tyto výzvy řeší využitím své robustní cloudové služby Software as a Service (SaaS) postavené na páteři platformy Oracle Cloud Infrastructure (OCI) a využití autonomní databáze Oracle.

Sedm důvodů, proč si vybrat Oracle OCI pro provozování motivačních odměn

  1. Bleskově rychlý výkon: Cloudová infrastruktura Oracle OCI je navržena tak, aby poskytovala výjimečný výkon. Pokud jde o odměňování pobídek, rychlost je rozhodující. Oracle OCI poskytuje vysoce výkonné výpočetní zdroje, které zajišťují rychlejší provádění složitých kompenzačních výpočtů. Optimalizovaná architektura výpočetních instancí OCI umožňuje rychlé zpracování, což organizacím umožňuje efektivně zpracovávat velké objemy kompenzačních dat. V důsledku toho mohou podniky provádět výpočty v reálném čase, zkracovat dobu zpracování a poskytovat svým zaměstnancům rychlé a přesné pobídky. Kromě toho úzká integrace mezi Oracle Incentive Compensation a dalšími funkcemi Oracle, jako je Enterprise Resource Planning (ERP), Human Capital Management (HCM) a Oracle Sales zajišťují hladký přenos dat mezi aplikacemi, snižují riziko ztráty dat nebo nekonzistencí a maximalizují efektivitu a přesnost.
  2. Bezkonkurenční spolehlivost: Spolehlivost je kritickým faktorem při provozování motivačních kompenzačních systémů. Cloudové služby Oracle zaručují vysokou dostupnost a odolnost proti chybám a zajišťují nepřetržitý provoz. Jeho robustní infrastruktura je postavena s redundantními komponenty, které eliminují jednotlivé body selhání. Automatické zálohování, možnosti obnovy po havárii a spolehlivá datová centra s více doménami dostupnosti dělají z OCI ideální volbu pro provozování kritických aplikací, jako je kompenzace pobídek. Podniky mohou mít klid, protože vědí, že jejich kompenzační procesy jsou odolné a funkční, a to i během neočekávaných událostí. Tato robustní architektura OCI poskytuje zákazníkům spolehlivé řešení s 99,9% závazkem společnosti Oracle.
  3. Zabezpečení: Bezpečnost je prvořadým zájmem při práci s citlivými údaji o kompenzacích. Oracle zaujímá holistický přístup k informační bezpečnosti a implementuje vícevrstvou bezpečnostní strategii obrany, kde se praktiky a postupy zabezpečení sítě, operačního systému, databází a softwaru vzájemně doplňují se silnými vnitřními kontrolami, správou a dohledem. Zákazníci Oracle Incentive Compensation mohou navíc využívat rozbité sklo pro plně auditovaný, časově omezený přístup k zákaznickým datům s výslovným povolením pro účely podpory. Oracle je plně konfigurovatelný podle rolí a využívá výkonné funkce přístupových skupin, které zákazníkům umožňují definovat vlastní pravidla zabezpečení, která jsou dynamicky přiřazována libovolnému objektu v cloudu Oracle.
  4. Škálovatelnost: Oracle poskytuje škálovatelná a všestranná cloudová řešení, která zapadají do stávající technologické architektury jakékoli organizace a vylepšují ji. Vzhledem k tomu, že výkon serveru je řízen cloudovými operacemi Oracle, naši zákazníci nemusejí spravovat výkon serveru. Oracle změní velikost svého prostředí na základě potřeb zákazníka buď prostřednictvím reaktivního monitorování, nebo proaktivně prostřednictvím požadavků na změnu velikosti prostřednictvím podpory Oracle. Tento rámec může růst a přizpůsobovat se jejich potřebám a přímo snižuje náklady na implementaci, údržbu a IT, umožňuje rychlé řešení problémů, zajišťuje špičkovou dobu provozu systému na trhu a zjednodušuje celkovou technologickou stopu, čímž snižuje složitost infrastruktury a integrace.
  5. Automatické upgrady: Oracle hodně investoval do upgradu všech stávajících zákazníků na novou generaci OCI. To zahrnuje upgrade hardwaru, operačních systémů a všech souvisejících konektorů na nejnovější technologii Oracle Exadata a Oracle Autonomous Database. Stávající zákazníci těžili z tohoto bezproblémového upgradu založeného na SaaS s výrazným zvýšením rychlosti zpracování – to vše bez nákladů pro stávající zákazníky. Noví zákazníci získají zřízení OCI nové generace automaticky. To zajišťuje nepřetržitou spolehlivost a výkon bez jakéhokoli technického dluhu a neustálý přístup k nejnovějším technologiím, jako jsou možnosti nové generace, včetně strojového učení (ML), umělé inteligence (AI) azpracování přirozeného jazyka (NLP).
  6. Datová rezidence: V roce 2022 společnost Oracle oznámila dostupnost OCI Dedicated Region, která našim zákazníkům umožňuje provozovat Oracle Sales a zároveň splní požadavky na místní datovou rezidenci, a nové Oracle Sovereign Cloud Regions navržené tak, aby řešily zákony o souladu s daty v rámci Evropské unie, což dále rozšiřuje stávající Oracle funkce pro rezidenci dat, zabezpečení, soukromí a dodržování předpisů prostřednictvím naší cloudové infrastruktury.
  7. Cloud@Customer: Zákazníci mají flexibilitu v tom, jak nasazují řešení s veřejným i soukromým cloudem podle možností zákazníka. Oracle Cloud@Customer umožňuje organizacím zjednodušit provoz a náklady s výhodami cloud computingu z jejich vlastního firewallu. S Cloud@Customer je Oracle jediným poskytovatelem cloudu, který zákazníkům umožňuje provozovat Oracle Incentive Compensation buď ve veřejném cloudu, nebo ve svých datových centrech, a to vše při úplné správě společnosti Oracle.

O Oracle Sales Performance Management

Oracle Sales Performance Management (SPM) nabízí pokročilé nástroje pro kompenzaci pobídek, správu kvót a správu území. Oracle Incentive Compensation přesně vypočítává prodejní pobídky a pomáhá zajistit včasné platby příjemcům, ať už jde o obchodní zástupce zaměstnanců, partnery nebo jiné subjekty, kterým je třeba vyplácet variabilní odměnu. Může také pomoci určit, kdo získá prodejní kredity za prodej bez ohledu na to, zda máte jednoduchá nebo složitá pravidla pro kreditování.

Oracle Incentive Compensation je lídrem v této oblasti a jedním z důvodů, proč je lídrem, je to, že dokáže vypočítat pobídky s naprostou přesností bez ohledu na složitost plánů a bez ohledu na objem dat. Oracle Incentive Compensation, známý v oblasti řízení prodejní výkonnosti pod mnoha jmény jako Fusion Incentive Compensation, Cloud Sales Incentive Compensation nebo SPM Incentive Compensation, je vysoce škálovatelný produkt pro zákazníky od malých a středních podniků až po zákazníky na podnikové úrovni, kteří zpracovávat miliony záznamů měsíčně.

Zdroj: Oracle