Článek přečtěte do < 1 min.

Bezpečnostní funkce pro Google Cloud

Zabezpečení a autentizace jsou zásadní pro každé řešení. Nyní vám Citrix usnadňuje integraci ověřování pro Google Cloud s podporou ověřování identity Google. Vaše organizace může pro ověřování Citrix Workspace používat nativní účty Google Identity i účty podporované službou Active Directory.

Navíc nyní Citrix nabízí podporu pro úlohy Citrix DaaS, které nejsou připojeny k doméně, s ověřováním Workspace nakonfigurovaným pro Google IdP. To platí pro všechny organizace, které investovaly do Google Workspace a Identity tím, že eliminují potřebu Active Directory a Cloud Connectors. To může vaší organizaci ušetřit čas a peníze zjednodušením nasazení a snížením nákladů.

Upgrady funkcí pro Google Cloud

Nejen, že vylepšili funkce zabezpečení ve službě Google Cloud, ale také jsme pracovali na funkcích pro zlepšení celkové funkčnosti, abyste s Citrixem a Googlem dosahovali lepších výsledků. To zahrnuje přidávání obrázků připravených Citrixem pro Google Cloud poskytovaných zdarma z Google Cloud Marketplace, aby se usnadnila konfigurace správce. Přidali účelově vytvořený Citrix DaaS pro řešení Google Cloud, který jsme vydali minulý rok, a nyní si také můžete stáhnout vícesekční VDA Rocky Linux nakonfigurované Citrixem přímo z Google Cloud Marketplace.

Představili evropskou řídicí rovinu Citrix DaaS pro Google Cloud s datovou suverenitou. Organizace v Evropě nyní mohou využívat řídicí rovinu Citrix DaaS běžící na Google Cloud hostovaném v Evropě, aby splnily požadavky GDPR. Tato řídicí rovina v EU zlepší přístup k datům, rychlost a splní požadavky GDPR pro zákazníky z EU. Podívejte se blíže na implementaci Citrix Workloads na Google Cloud zde

Zdroj: Citrix