Článek přečtěte do < 1 min.

Citrix DaaS Standard a Premium na AWS Marketplace

V Citrixu usnadnili nákup licencí přímo z tržiště AWS pro DaaS Standard a DaaS Premium, aby rozšířili nasazení AWS. Citrix DaaS Standard je cenově dostupné a komplexní řešení DaaS, které dokáže zaměstnancům rychle poskytovat virtuální aplikace a desktopy prostřednictvím stávajících předplatných AWS.

Citrix DaaS Premium je komplexní řešení s rychlým zřizováním, cloudovou správou a funkcemi speciálně navrženými pro poskytování špičkového hybridního pracovního řešení z jedné jednotné konzole. Tato nabídka také zahrnuje nástroje pro zabezpečení Adaptive Authentication a App Protection pro lepší zabezpečení. Nabídka Citrix DaaS prostřednictvím AWS zefektivňuje migraci, rozšiřuje možnosti a zjednodušuje možnost nákupu licencí CitrixJakmile provedete nákup, budete přesměrováni do cloudové konzole Citrix k nasazení licence.

Více měřítka pro AWS

Přidali taky možnost zvýšit škálování AWS na 1 500 VM pro organizace, které potřebují škálovat prostředí na vyžádání. Nakonec přidali AWS Throttling, abychom zlepšili rozsah a výkon snížením počtu instancí spuštění jejich dávkováním během akce při zapnutí.

Zdroj: Citrix