Článek přečtěte do < 1 min.

S potěšením vám představujeme pět konfiguračních příruček, které poskytují podrobné pokyny pro využití Oracle Fusion Cloud Enterprise Resource Planning (ERP) a Oracle Fusion Cloud Supply Chain Management (SCM) ke splnění požadavků ESG. Zákazníci mohou nakonfigurovat aplikace Oracle Fusion Applications tak, aby během každodenních operací zachycovaly data o životním prostředí u zdroje a zabudovaly udržitelnost do základu obchodních procesů.

Sledujte nákupy paliva, energie, vody a nakládání s odpady pomocí popisných Flexfields (DFF) na fakturách. Použijte údaje o nákupu paliva a energie k výpočtu emisí rozsahu 1 a rozsahu 2 v Oracle Enterprise Performance Management (EPM) nebo v tabulkových procesorech.

Zachyťte intenzitu emisí dodavatelů a uhlíkovou stopu produktů. Zkombinujte fakturační údaje, údaje o dodavatelích a položkách pro výpočet emisí rozsahu 3 ze zakoupeného zboží a služeb.

Měřte environmentální výkonnost jednotlivých aktiv, abyste pochopili neefektivitu a zdroje emisí na podrobné úrovni a řídili rozhodnutí, která podporují pokrok směrem k cílům ESG.

Shromažďovat data ESG od dodavatelů a jednat podle nich. Vytvořte skóre výkonu ESG, vyhodnoťte výkon ESG dodavatele jako součást rozhodování o získávání zdrojů a sledujte metriky ESG dodavatelů v průběhu času.

Podporujte udržitelné získávání zdrojů, spotřebu a marketing zachycováním atributů produktu, jako je biologická rozložitelnost, recyklovatelnost, energetická účinnost, účinnost vody a emise do ovzduší v interiéru, abyste vyjádřili dopady produktu na životní prostředí a zdraví.