Článek přečtěte do < 1 min.

Citrix Session Recording je základem pro zabezpečení a řešení problémů s uživatelskými relacemi. Citrix se zavázal poskytovat nejnovější funkce pro zlepšení zabezpečení a administrátorských zkušeností. Zde je několik nejnovějších aktualizací, které v Citixu dodali v cloudu pro službu Nahrávání relací:

  • Nové zdroje aktivit: Citrix přidal nový řídicí panel pro zlepšení viditelnosti administrátorů a zlepšení uživatelské zkušenosti. Tyto nové zdroje aktivit jsou zabudovány do řídicího panelu Záznam relace a budou obsahovat protokoly systémových událostí, průběh úkolů a historii API pro administrátory, aby mohli data lépe vizualizovat.
  • Nový cloudový klientský démon Záznam relace: Zavádíme démona, který udržuje běžící stav klienta a pokouší se jej automaticky opravit, když klient běží abnormálně. To pomáhá s prostoji a snižuje zátěž administrátorů.
  • E-mail administrátorům pro události Záznam relací: Správci mají nyní možnost přihlásit se k odběru e-mailů, pokud v konzole Záznam relací nastanou určité události. Pokud je například procesor příliš vysoký nebo je úložiště přetížené, mohou se administrátoři přihlásit k odběru e-mailu, aby mohli s těmito upozorněními podniknout kroky.

Do Citrix Session Recording v prostorách také přidali řadu funkcí:

  • Podpora pro Azure SQL databázi: Nyní přidáváme podporu pro Azure SQL databázi, abychom umožnili větší flexibilitu a výběr úložiště záznamů.
  • Nakonfigurujte časové rozpětí pro blokování zveřejnění citlivých informací: Když je detekována pauza relace, zablokujeme další 1 sekundový záznam před výskytem pauzy relace, aby k zablokování došlo před pauzou relace, aby se předešlo prodlevě 0,5 s až 1 s před záznam lze zablokovat.
  • Podpora pro sdílení nahrávek jako neomezené odkazy: Implementujeme mechanismus pro sdílení uživatelů s dočasnými odkazy pro přístup k přehrávání, aby mohli přímo kontrolovat nahrávky prostřednictvím odkazů. Můžeme je nechat sdílet záznam z dočasného odkazu, kde bude vytvoření odkazů zaprotokolováno a zajištěno záznamem hostovaným v infrastruktuře Session Recording.

Zdroj: Citrix