Článek přečtěte do < 1 min.

Solutia s.r.o., jako přední poskytovatel inovativních IT řešení, s radostí oznamuje své obhájení členství v Oracle PartnerNetwork (OPN), což je: elitní program spolupráce s technologickým lídrem Oracle.

Spolupráce s Oracle, jednou z nejuznávanějších a největších technologických společností na světě, poskytuje naší společnosti přístup ke komplexnímu portfoliu výkonných a vysoce spolehlivých softwarových řešení. Jako člen Oracle PartnerNetwork má Solutia přímý přístup k nejnovějším technologiím, produkčním prostředkům a odbornému know-how, což posiluje naši schopnost nabízet vynikající IT řešení svým zákazníkům.

„Jsme nadšeni, že se můžeme být připojeni k prestižnímu Oracle PartnerNetwork jako jeho člen,“ uvedl Martin Štufi. „Toto partnerství umožňuje Solutia dále rozvíjet svou odbornost v oblasti Oracle technologií a zlepšit naše služby pro naše zákazníky. Jsme pevně odhodláni přinášet nejlepší a nejefektivnější řešení, která podporují růst a inovace našich klientů.“

Jako člen OPN bude Solutia moci využívat exkluzivní příležitosti ke spolupráci na strategických projektech s Oracle, což poskytuje přidanou hodnotu zákazníkům v podobě optimálních a konkurenceschopných řešení. Solutia bude také mít i nadále přístup k technické podpoře a odborným školením od Oracle, která nám umožní udržovat si přední pozici v rámci rychle se rozvíjejícího trhu informačních technologií.

Solutia je přesvědčena, že členství v Oracle PartnerNetwork posiluje naši schopnost plnit rostoucí potřeby našich zákazníků a zároveň umožní expanzi do nových trhů. Společně s Oracle budeme nadále poskytovat přední IT řešení a podporu, kterou naši zákazníci očekávají.