Článek přečtěte do 5 min.

Jak víme, nepřerušovaná práce je klíčem k udržení produktivity. Tento nový svět práce přinesl triumfy, ale je spojen s ještě více výzvami. Kontextové přepínání mezi řešeními a řízení různorodých procesů může narušit celkovou produktivitu. Citrix Files pro Windows spojuje nejen váš obsah a data na jednom místě, ale také integruje nativní řešení elektronického podpisu do jednoho nástroje. Citrix s potěšením oznamuje, že podporuje svůj závazek k bezproblémové práci zjednodušením pracovních postupů elektronického podpisu ze souborů Citrix pro Windows.

Tato nová funkce nabízená uživatelům Windows umožňuje uživateli zahájit pracovní postup elektronického podpisu přímo z jejich souborů Citrix na jejich počítači, aniž by museli otevírat webovou aplikaci k odeslání k podpisu. Uživatelé Citrix ShareFile mohou nyní zjednodušit své smluvní procesy bez ohledu na to, kde se rozhodnou pracovat, pomocí několika jednoduchých kliknutí.

Citrix Files pro Windows

Tyto snímky obrazovky ukazují, jak odeslat k podpisu ze souborů Citrix, a to jak z panelu nástrojů Microsoft, tak ze složky Citrix Files na ploše Microsoft.

Citrix Files pro Windows

Odesílání dokumentů k podpisu přímo ze souborů vašeho počítače nejen zrychluje procesy, ale také umožňuje uživatelům ShareFile posílat smlouvy stejně jako ve své webové aplikaci ShareFile.

Chcete-li začít využívat výhod této aktualizace, nainstalujte Citrix Files pro Windows a spusťte pracovní postup podle následujících kroků.

Instalace souborů Citrix pro Windows

Tato nová funkce Send for Signature je dostupná pouze prostřednictvím Citrix Files for Windows pro účty podporující RightSignature. Chcete-li jej použít, musíte:

  • Ujistěte se, že vaše Citrix Files pro Windows je nejnovější verzí pro uživatele, kteří již Citrix Files používají
  • Stáhněte si Citrix Files pro Windows
Citrix Files pro Windows

Použití souborů Citrix k odeslání k podpisu

Uživatel může odeslat k podpisu čtyři typy souborů: .PDF, .DOCX, .RTF, .TXT. Chcete-li zahájit podpisový pracovní postup pomocí Citrix Files, postupujte podle těchto tří jednoduchých kroků:

  1. Přejděte do složky Citrix Files na ploše nebo z panelu nástrojů.
  2. Najděte soubor, který chcete odeslat k podpisu.
  3. Klikněte pravým tlačítkem na soubor, který chcete odeslat, a vyberte Odeslat k podpisu.

Po těchto krocích budete vyzváni k přípravě dokumentu jako obvykle prostřednictvím RightSignature.

Zrychlete pracovní postupy dohod bez ohledu na to, kde pracujete.

Zdroj: Citrix