Článek přečtěte do 2 min.

Mnoho velkých cloudových poskytovatelů právě nyní přichází s generativními nabídkami AI. Ale co dělá Oracle nejvhodnější pro generativní AI? Některé z rozdílů jsou jasné, jako je zavedená historie ukládání celosvětově nejkritičtějších a nejcennějších dat, moderní datová platforma a nízkonákladová, vysoce výkonná infrastruktura umělé inteligence.

Více faktorů však ukazuje, proč může Oracle prohlásit, že jeho generativní nabídka umělé inteligence je skutečně vytvořena pro podniky s přístupem, který zahrnuje všechna hlediska, jako jsou data cloud-to-premises, nasazení do podnikových aplikací, zabezpečení, soukromí dat a nyní nejlepší LLM pro úspěch podniku.

Výkonné a vysoce výkonné modely

Oracle pracuje na vytváření nejlepších modelů pro vaši organizaci s využitím svých jedinečných dat a znalostí oboru. Od akvizic, jako je Cerner, a zkušeností z naší sady podnikových aplikací, Oracle školí specializované modely, které jsou jedinečné pro vertikály a naše špičková řešení SaaS. Přístup společnosti Oracle však dále umožňuje organizacím vylepšovat tyto předem sestavené modely pomocí vlastních dat, takže modely rozumí podnikání organizace jako žádné jiné.

Bezkonkurenční zabezpečení dat, soukromí a správa

Zatímco zákazníci zdokonalují a trénují předem sestavené generativní modely umělé inteligence s vlastními daty, mohou se také spolehnout, že Oracle i nadále plně chrání data. Na rozdíl od jiných nabídek generativní umělé inteligence generativní AI společnosti Oracle nesměšuje zákaznická data. Modely vyškolené zákazníky jsou pro ně jedinečné a jsou k dispozici nástroje pro přístup k datům o původu a původu. Oracle chrání soukromí a suverenitu dat.

Vestavěné generativní služby AI

Oracle integruje a začleňuje AI do svého portfolia cloudových aplikací, včetně aplikací CRM, ERP, HCM, CX a EMR. Kromě toho Oracle zpřístupňuje funkce generativní umělé inteligence ve svém databázovém portfoliu stejným způsobem, jakým zavedl funkce strojového učení (ML) ve službě Oracle Database a MySQL HeatWave.

Generativní AI dostupná všude tam, kde ji zákazníci potřebují

Zákazníci mohou využívat připravovanou službu Oracle OCI Generative AI na Oracle Cloud Infrastructure (OCI) a využívat všechny výhody veřejného cloudu: Plaťte za to, co používáte, škálujte na požádání, přizpůsobujte modely a vytvářejte soukromé koncové body modelu.

Oracle může také dodat kompletní sadu AI do datových center organizací s možnostmi cloudového nasazení, jako je OCI Dedicated Region, což organizacím umožní kombinovat generativní schopnosti AI spolu s jejich místními daty a aplikacemi.

Připojte se k revoluci AI

Jak zdůraznil předseda představenstva a technický ředitel společnosti Oracle Larry Ellison ve výsledovce za 4. čtvrtletí fiskálního roku 23, začíná technologická revoluce, ve které hraje ústřední roli umělá inteligence. Oracle si představuje svět, kde modely umělé inteligence mohou lidem pomoci rychleji získávat poznatky z podnikových dat, rozšiřovat lidskou kreativitu a posilovat rozhraní zaměřená na člověka k řešení problémů reálného světa.

Zdroj Oracle