Článek přečtěte do 4 min.

Není žádným tajemstvím, že hybridní práce je budoucností a cloud tu zůstane. Viděli jsme, jak organizace tyto změny přijaly, a mnohé z nich využívají cloudové a místní nasazení, aby zaměstnancům pomohly bezpečně pracovat odkudkoli. Vzhledem k tomu, že k tomuto posunu došlo po celém světě, viděli jsme potřebu změnit naši úroveň správy Citrix Hypervisor tak, aby odpovídala.

Citrix Hypervisor je šitý na míru pro nasazení Citrix DaaS a virtuálních aplikací a desktopů Citrix a má schopnost bezproblémově spolupracovat s řadou dalších virtualizačních řešení. Od našeho založení se věnujeme poskytování vysoce funkčních virtuálních aplikací a desktopů uživatelům po celém světě. Proto jsme nadšeni, že můžeme oznámit veřejný náhled cloudu Citrix Hypervisor 8 a služby Hypervisor Management! Tento nový náhled stahuje vybrané možnosti správy Citrix Hypervisor do cloudové konzole Citrix s infrastrukturou hostovanou on-prem, což přináší skutečně hybridní zážitek.

Pojďme se podívat na to, co pro vás tato nová služba může udělat a jak můžete využít náhled ve vašich testovacích prostředích.

Co je Citrix Hypervisor 8 Cloud?

Stream vydání Citrix Hypervisor 8 Cloud je další evolucí Citrix Hypervisor. Poprvé ve verzi Preview je náš hypervizor k dispozici s cloudovou správou hypervisoru. To nabízí skutečně evergreen řešení, které zefektivňuje vydávání softwaru a poskytuje nejnovější funkce a aktualizace rychleji.

Cloudová správa prostřednictvím služby Hypervisor Management umožňuje zavádění aktualizací funkcí a oprav na místní hostitele snadněji prostřednictvím nového Citrix Hypervisor Center, namísto přístupu k novým souborům ke stažení a ručních aktualizací na místě. To šetří čas správců a udržuje uživatele produktivní a bezpečné. Kromě toho je stream vydání Citrix Hypervisor 8 Cloud navržen s průmyslovými standardními nástroji, jako je koji a yum update, které poskytují vyšší efektivitu a vyšší produktivitu.

Tento nový cloudový stream má fungovat jako nejaktuálnější verze Citrix Hypervisoru s aktualizacemi, které by organizace měly pravidelně prosazovat prostřednictvím cloudové správy Citrix. Citrix Hypervisor 8.2 LTSR stále zůstává plně na místě a nadále dostává opravy hotfix a kumulativní aktualizace pro organizace, které chtějí využít předvídatelnost LTSR.

Jak mohu využít Citrix Hypervisor 8 Cloud?

Chcete-li využít tento cloudový náhled, musíte před zahájením nastavit několik věcí. Musíte se ujistit, že máte aktuální licence Citrix Hypervisor s aktivními službami Customer Success Services. Tyto licence lze zakoupit jednotlivě nebo jsou součástí každé edice Citrix DaaS a Citrix Virtual Apps and Desktops. Musíte mít také účet Citrix Cloud. Pokud nemáte účet, můžete si jej vytvořit.

Poté si můžete jako obvykle stáhnout potřebné soubory ze stránek stahování Citrix HypervisorPo stažení potřebných bitů do místního prostředí se můžete připojit ke cloudu. Můžete se připojit a připojit jakékoli místní fondy Citrix Hypervisor 8 Cloud, které jsou v zařízení obsahujících Connector Appliances. Na domovské stránce cloudové konzole Citrix zobrazíte dlaždici Hypervisor Management.

Klikněte na „Request Trial“ a projděte si kroky, abyste mohli začít začleňovat tento náhled do vašeho prostředí. Jakmile tak učiníte, klikněte na „Spravovat“ na dlaždici cloudu Hypervisor Management. Dostanete se na domovskou obrazovku, kde můžete do konzole přidat vlastní fondy hypervizorů s konektorovými zařízeními.

Jakmile je váš fond zdrojů začleněn, můžete aktualizace hladce posílat prostřednictvím konzole. Níže uvidíte příklad fondu po jeho začlenění do cloudové konzoly:

Poté stiskněte šipku na pravé straně řádku pro podrobnosti o aktualizaci:

Citrix Hypervisor

Poté stiskněte tlačítko „Aktualizovat“, aby se potřebné aktualizace provedly automaticky a zobrazí se přesně, co se změnilo:

Citrix Hypervisor

Co bude dál?

Toto jsou vzrušující časy pro Citrix Hypervisor a odsud se to jen zlepšuje! Chcete-li využít náhled a nasazení ve svých testovacích prostředích, přejděte na stránku Citrix Downloads, získejte potřebné komponenty a připojte se ke cloudové konzoli Citrix. Sledujte další novinky o Citrix Hypervisor a General Availability, které již brzy přijdou, a zamiřte na naše diskusní fórum a položte jakékoli dotazy. Případné dotazy můžete také zanechat v komentářích níže!


Prohlášení: Vývoj, vydání a načasování produktů nebo funkcí popsaných pro naše zůstává na našem výhradním uvážení a může se změnit bez upozornění nebo konzultace. Poskytnuté informace slouží pouze pro informační účely a nepředstavují závazek, příslib nebo právní povinnost dodat jakýkoli materiál, kód nebo funkci a nemělo by se na to spoléhat při rozhodování o nákupu nebo začlenění do žádné smlouvy.

Tato zpráva obsahuje výhledová prohlášení, která jsou učiněna v souladu s ustanoveními o bezpečném přístavu v oddíle 27A zákona o cenných papírech z roku 1933 a oddíle 21E zákona o burze cenných papírů z roku 1934. Výhledová prohlášení v této tiskové zprávě nepředstavují záruky budoucí výkon. Tato prohlášení zahrnují řadu faktorů, které by mohly způsobit, že se skutečné výsledky budou podstatně lišit, včetně rizik spojených s dopadem globální ekonomiky a nejistoty v prostředí výdajů na IT, růst tržeb a uznání tržeb, produkty a služby, jejich vývoj a distribuce, poptávka po produktech a zásobování, ekonomické a konkurenční faktory, klíčové strategické vztahy společnosti, akviziční a související integrační rizika, jakož i další rizika podrobně popsaná v podáních Společnosti Komisi pro cenné papíry. 

Citrix nepřebírá žádnou povinnost aktualizovat jakékoli výhledové informace obsažené v této tiskové zprávě nebo s ohledem na zde popsaná oznámení. Vývoj, vydání a načasování jakýchkoli funkcí nebo funkcí popsaných pro naše produkty zůstává na našem výhradním uvážení a může se změnit bez upozornění nebo konzultace. Poskytnuté informace slouží pouze pro informační účely a nepředstavují závazek, příslib nebo právní povinnost dodat jakýkoli materiál, kód nebo funkci a nemělo by se na ně spoléhat při rozhodování o nákupu nebo začlenění do žádné smlouvy. 

Citrix